Părintele Justin Pârvu: despre falșii păstori, trădarea din partea clerului și epoca CIP-ului

„ De aceea este foarte greu, când, la ora aceasta, lumea noastră, stă în această nedumerire și așteaptă să i se spună, să i se limpezească odată pentru totdeauna, că toată starea aceasta a epocii CIP-ului este starea diavolească.

De aceea trebuie să ne păzim cu tot dinadinsul, pentru că este vorba despre atacarea vieții spirituale. Până la ora aceasta, nu este vorba la noi în țară, de pildă, să cedăm o parte din România. Am cedat Basarabia, am dat Bucovina, am dat ce vrei, Dobrogea, Cadrilaterul. De data aceasta nu mai este vorba de aceste teritorii sau avantaje financiare.

Este vorba de împingerea unei națiuni de 20 de milioane de ortodocși, împingerea în iad. În pierzarea spirituală.

De aceea să fiți foarte atenți, dacă nu vi se spune, în Biserică, sunt plătiți, să știți, la ora aceasta, oameni să tacă!

Și dumneavoastră, prin Duhul Sfânt, prin taina lui Dumnezeu, simțiți mult mai mult oaia decât stăpânul, decât ciobanul.

Vorbim de vremurile când veți fi vânduți de ciobani, de păstorii voștri.

Vor vedea păstorii cum vă sfâșie în ocol, fiara sălbatică, și nu vor veni să vă apere. Să știți că sunt vremurile acestea apocaliptice pe care le întâlnim și vor veni grele vremuri.

Dumneavoastră să vă păstrați sufletele, să le dați lui Dumnezeu așa cum le-ați primit. Nu avem două suflete, ci avem unul, și pe acela trebuie să-l păstrăm, să-l dăm așa cum l-am primit, înaintea Judecății lui Dumnezeu.

Ispitele sunt mari. Dar având credința, convingerile și planurile pe care trebuie să mergem noi, avem sa nu dăm drept satanei.

De aceea, va veni vremea când satana se va încorona la Ierusalim de către patriarh de către arhierei și preoți. Să nu vă temeți de lucrul acesta. Pentru că lucrurile acestea trebuie să se împlinească. Va fi încoronat satana. Să nu cumva să vă micșorați în credința dumneavoastră, dacă nu vi se spune în fața altarului, ceea ce trebuie să vi se spună.

Sunt vremuri foarte grele. Păstorul poate să te vândă, poate să te trădeze, poate să te dea fiarelor sălbatice. Dar tu trebuie să mergi pe calea părinților și Botezului pe care l-ai primit și l-ai moștenit de la bunici și strămoșii tăi.

Să nu vă fie nimic nou în viață. S-au învârtit toate valorile acestea la ora actuală. Minciuna domnește peste tot…

Dumneavoastră, rugați-vă! pentru că numai prin rugăciune vom putea avea harul lui Dumnezeu și lumina spre care trebuie să mergem noi. Nimic altceva nu ne mai scoate, decât numai sfânta rugăciune!

Este postul acesta mare. Astăzi ne găsim în mijlocul postului. Cu semnul Sfintei Cruci… pomul biruinței și al elanului nostru pe Crucea lui Hristos, care S-a răstignit.

Este drumul pe care să meargă creștinii noștri astăzi. Drumul acesta nu este ușor! Mântuitorul a fost batjocorit, a fost judecat, a fost maltratat, a fost trădat, a fost răstignit, a fost îngropat, și a înviat! Ei, acesta este drumul creștinului, pe care să mergem noi.

Creștinismul nu e muzică ușoară! Nici mașini, nici lux, nici marea, nici străinătățile unde ne învârtim noi. Nu! Viața creștină este greutate, povară, Cruce! Spini, durere, necaz. Așa se pregătește creștinul pentru Înviere!

La Înviere nu mergem numai: hai, facem ouă roșii, pască, cozonac, mergem la Biserică, cântă Părintele acolo „Hristos a înviat”, hai acasă, dă-i drumul la miel! Ca să mănânci mielul acela pascal, trebuie să treci însă prin boală, prin suferință, prin necaz.
Chiar oul roșu pe care îl sacrificăm noi, ciocnim acolo, acolo este sângele și suferințele Domnului nostru Iisus Hristos. Asta închipuim noi, creștinii de astăzi.

A venit vremea când să dăm și noi. Hristos a dat pentru noi, acum trebuie să dăm și noi picătura de sânge.

Nu trebuie să ne înspăimântăm că vine sfârșitul. Dar cum ne găsește acest sfârșit? Asta este important! Cum îl întâmpinăm noi, în pregătirile noastre? Că sfârșitul se află lângă noi….

Templul lui Solomon nu s-a rezidit, evanghelizarea popoarelor nu s-a făcut, războiul ăsta care o să vină, încă nu a venit, dar oricum, niște evenimente, așa, pe care le vedem noi: criza aceasta care a venit, pe care o numim noi așa criză. Care nu este altceva decât judecata lui Dumnezeu. Este judecata faptelor noastre!

De aceea au venit și vremurile acestea ale CIP-ului! Încheia un film american: „CIP egal sclav”! Asta înseamnă. CIP înseamnă sclav! Tu nu mai trăiești, nu mai ești al tău, ești robul celui care te conduce! Și nu-i nimic altceva …. decât cum am spus, încă această trezire a noastră. Trezirea sufletească!

Dumnezeu să vă călătorească spre bine și sănătate!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s