Otrăviți și spurcați cu bună știință: băuturile carbogazoase conțin substanțe nocive, iar unele chiar celule de la fetuși avortați!

E o stire care nu e chiar noua, dar care e bine de stiut si de constientizat. Este vorba de pericolul pe care-l reprezinta cunoscuta bautura racoritoare Fanta, produsă de compania Coca-Cola. Asadar…vreti sa consumati niste pesticide in plus? Luati si consumati Fanta! Caci toate cercetarile care au fost intreprinse de laboratoarele de analiza din Marea Britanie au scos in evidenta faptul ca Fanta contine de 300 de ori mai multe pesticide in fiecare sticla de suc, decat nivelul normal permis.

Citeşte mai mult pe aparatorul.md: Vreti sa consumati niste pesticide in plus? Luati si consumati Fanta! https://www.aparatorul.md/vreti-sa-consumati-niste-pesticide-in-plus-luati-si-consumati-fanta/

Compania Pepsi, care va lansa in urmatoarele saptamani un nou produs, Pepsi Next, risca un boicot masiv dupa ce activistii care militeaza pentru dreptul la viata acuza ca reteta ar utiliza celule de la fetusi umani avortati.

Pentru acest nou produs, PepsiCo ar fi incheiat un parteneriat cu Senomyx, o companie care foloseste celule de la fetusi avortati pentru obtinerea de arome artificiale, relateaza LifeSiteNews.com.

Citeşte mai mult pe aparatorul.md: PROTV: “Pepsi foloseste celule de la fetusi avortati”. Daca mass-media oficiala o da pe fata, inseamna ca e mai grav ce ni se ascunde! https://www.aparatorul.md/protv-pepsi-foloseste-celule-de-la-fetusi-avortati-daca-mass-media-oficiala-o-da-pe-fata-inseamna-ca-e-mai-grav-ce-ni-se-ascunde/

Fermierii din India au descoperit că băuturile Pepsi şi Coca-Cola pot fi folosite ca pesticide şi, în plus, sunt de 10 ori mai ieftine decât produsele chimice folosite în mod obişnuit la combaterea bolilor şi dăunătorilor.

Până acum, cele două băuturi au fost folosite în India mai ales în protecţia culturilor de orez, însă există speranţe că se vor dovedi la fel de eficiente şi în cazul altor culturi.

Citeşte mai mult pe aparatorul.md: Pepsi şi Coca-Cola sunt folosite ca PESTICIDE de fermierii din India https://www.aparatorul.md/pepsi-si-coca-cola-sunt-folosite-ca-pesticide-de-fermierii-din-india/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s