Îngerul Digital – Semnul Fiarei (II)

Câteva fragmente din partea a doua a documentarului:

„La început era Cuvântul, și Cuvântul era la Dumnezeu, și Dumnezeu era Cuvântul”, toate prin El s-au făcut. Sfânta Evanghelie după Ioan, Capitolul 1.

Cuvântul lui Dumnezeu este sunetul care creează, vibrația care rezonează, frecvența, energia. Pe această cale, Dumnezeu a făcut viața și toate cele văzute și nevăzute.

Noi suntem ființe cugetătoare. Gândurile sunt de asemenea sunet, frecvență, vibrație. Totul în jurul nostru este sunet care se menține în viață prin cuvântul lui Dumnezeu.

Trăim epoca în care, prin tehnologia digitală, fiecare ființă gânditoare va fi sub atacul constant al frecvenței, din ordinul unei tiranii fără precedent…

În lume vine un dictator care vrea ca, pe cale digitală, să se dea drept Dumnezeu. Supușii lui lucrează din greu, aplicându-i planul. Dar oamenii au uitat a cui creație sunt și cui trebuie să-I slujească. Nu-I slujesc lui Hristos, nici nu împlinesc poruncile Lui. Dar în ceea ce ne va găsi Dumnezeu, în aceea ne va și judeca.

Să luăm aminte să ne trezim din cele în care am ajuns. Dumnezeu ne-a creat prin Cuvânt și ne-a dat cuvântul că Noul Testament se va împlini și că El iarăși va veni, să ne judece.

Minutul 10:59 – Noi suntem creația Cuvântului lui Dumnezeu – sunetul care animă (dă viață) – frecvența – energia. Și Dumnezeu ne iubește neînchipuit mai mult decât putem noi înșine să ne iubim. Dumnezeu este Multmilostiv, Atotțiitor, Binele Absolut – este Iubire! Noi suntem toți legați prin gânduri, întreaga lume animală și vegetală, oamenii și universul. Toți suntem făcuți pentru bine, din dragoste. Iată, vedem că într-adevăr nu suntem nimic. Fără Cuvântul lui Dumnezeu nu am fi existat, dar umblăm așa de îngâmfați și socotim că suntem ceva… Și ce este omul fără Dumnezeu? – Nimic. Dumnezeu ne-a dat putere de viață care ne face și ne mișcă prin timp și spațiu. În desăvârșita și absoluta lucrare a lui Dumnezeu, există un balans desăvârșit și armonia tuturor vibrațiilor prin care se alcătuiește totul – sunetul dragostei. Simfonia desăvârșită a universului pe care o conduce dintotdeauna și pentru totdeauna numai Dumnezeu!

Continuarea o puteți urmări în video atașat, partea II-a:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s