ANTIHRISTUL A CÎŞTIGAT PROCESUL DE JUDECATĂ… CURTEA SUPREMĂ A UCRAINEI A INTERZIS REFUZUL ID-CARDURILOR BIOMETRICE ANTI-CREŞTINE, PE MOTIVE RELIGIOASE

Cazul este exemplar, deci verdictul este obligatoriu în toate litigiile similare. Curtea Supreamă de Casaţie şi Justiţie a interzis cetăţenilor să refuze să primească cărţi de identitate pe motive religioase.
În data de 15 februarie Curtea Supremă a deschis o procedură într-un caz exemplar, pentru a obţine o hotărîre privind refuzul cetăţenilor de a deţine cărţi de identitate. Cazul a ajuns în judecată în data de 30 noiembrie 2017, după ce a fost depus în instanţa de cet. Natalia Degtiari.

Cererea în judecată a fost fondată pe faptul că reclamantul obiectează faptul că paşaportul ucrainean eliberat să i se dea sub formă de carte de identitate fără cip electronic, care conţine datele personale. Din 1 noiembrie 2016, toţi cetăţenii Ucrainei au obţinut posibilitatea să îşi perfecteze acte electronice care conţin un cip în care se înscriu date personale şi biometrice ale deţinătorului.

Traducere: aparatorul.md, Sursa: https://lb.ua

Sursa: Antihristul a cîştigat procesul de judecată… Curtea Supremă a Ucrainei a interzis refuzul id-cardurilor biometrice anti-creştine, pe motive religioase | Apărătorul Ortodox

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s