In Democrația Contemporană, Minoritatea Ideologică Dictează

Mihai Gheorghiu, președintele Coaliției pentru Familie, a dat recent un interviu pentru Ziarul Lumina.

În acest interviu, Gheorghiu vorbește despre iluzia toleranței și cu discernământ denunță corectitudinea politică, identificând marxismul vechi în formă noua.

Faptul că președintele celei mai mari asociații pro-familie emană în spațiul public denunțul corectitudinii politice înseamnă că multa lume este cu un pas mai la dreapta în războiul cultural dintre globalism și naționalism. În globalism, popoarele nu au voie să aibă propria cultură.

Activenews:

Majoritatea a ajuns irelevantă, democrația și-a schimbat fundamentul, se bazează pe dictatura ideologică a unei minorități care știe drumul către țelul final. Este una dintre concluziile trase de Mihai Gheorghiu, președintele Coaliției pentru Familie, într-un interviu pentru Ziarul Lumina.

În condițiile în care clasa politică trenează organizarea referendumului pentru familie, iar asaltul unor minorități ideologice și sexuale asupra normalității devine tot mai agresiv, președintele CPF consideră că „trăim, în mod ciudat, pe o turnură a spiralei istoriei în care marxismul mort revine ca spectru al unei noi revoluții”. Motiv pentru care, afirmă Mihai Gheorghiu, trebuie apărată libertatea de a fi creștini, libertatea copiilor și a familiilor.

Punctul cel mai sensibil, în special pentru familii, sunt copiii. Implicarea activă a globaliștilor în pervertirea copiilor cu așa-zisa educație sexuală și întrecerea nebună pentru îndoctrinarea elevilor cu germenii unei false toleranțe reprezintă și punctul lor cel mai slab, pe care putem să îl exploatăm.

De aceea succesul răsunător a Coaliției pentru Familie este fără egal.

Producerea de conținut media pro-familie, o metodă eficientă de a atrage sprijin popular din rândul maselor de români.

Pentru combaterea ideilor otrăvitoare, raspândirea adevărului sub forma de ‘meme’ este o tactică eficientă și încă prea puțin folosită de organizațiile pro-familie. Opoziția este mai dezvoltată pe latura memetică, din punct de vedere al producției și al diseminării.

Mema cu familia tradițională este bine cunoscută.

Ceva în acest sens, o imagine care ironizează familiile de tip nou cu doi tați sau două mame ar avea mai mare efect decâț un discurs sau un articol. Asta e natura vremurilor pe care le trăim, comunicarea virală se face prin meme.

Ceva de genul imaginii de mai sus pentru contra-propagandă împotriva ideologiei de gen. Dacă este desen original cum este cel care parodiază familia este și mai bine. Iar din câte am văzut, CpF are artiști care ar putea face așa ceva.

În continuare, meme care denunță mitul imigrației și metisajului:

Meme împotriva marxismului cultural:

Cu cât mai repede învață CpF să facă și să disemineze meme, cu atât mai repede se va dezvolta contra-cultura.

Gheorghiu continuă denunțul:

În ceea ce privește demantelarea ideologică a firescului prin promovarea, la scară largă, a identității de gen, președintele CPF a explicat că „revoluția sexuală globală propusă nouă de anumite organisme internaționale vizează schimbarea structurii de profunzime a ființei umane.”

„Dictatul ideologic actual, al corectitudinii politice universale, spune că nu există o fire a lucrurilor și nici creație, ci numai interpretarea noastră a faptelor, evenimentelor, ceea ce înseamnă că realitatea însăși este o imagine care poate fi oricând deconstruită și reconstruită la infinit. Cu alte cuvinte, nu există o natură a omului, există numai o „conservă” conceptuală care poate fi „umplută” cu orice. Astăzi accentul este pus pe emanciparea sexuală totală, pe reprimarea oricărei pudori, pe aneantizarea rușinii, pe eliminarea oricărui tabu sexual sau moral.”

Comentând în ce măsură mai este posibilă salvarea identității de gen ca bărbat și femeie, a moralei, a familiei, a Bisericii și a sfințeniei vieții, Mihai Gheorghiu afirmă că trebuie apărată libertatea de a fi creștini, a copiilor și a familiilor.

„S​untem cu toții într-o situație foarte gravă. Situația în care minorități agresive și tenace, fără nici o legitimitate democratică, își impun agenda ideologică, nu atât societății, cât statului, pe care urmăresc să-l transforme într-un agent eficace al unei revoluții antropologice de proporții, fără precedent. Se urmărește, astfel, instaurarea unui regim ideologic totalitar, la o „teocrație atee” a unei birocrații rupte de orice responsabilitate politică, instaurată ea însăși prin dictat administrativ și juridic.

Trăim, în mod ciudat, pe o turnură a spiralei istoriei în care marxismul mort revine ca spectru al unei noi revoluții. De data aceasta nu a proletariatului și a partidului comunist ca mesia istoric și ideologic, ci ca revoluție a elitei tehnoștiinței mondiale și a elitei corporatiste mondiale. Trebuie să ne apărăm libertatea de a fi creștini, libertatea copiilor noștri, a familiilor noastre. Chipul României este chipul copiilor noștri.

Dacă acest chip este sluțit, lovit, nu va mai rămâne nimic de apărat sau de făcut. Pentru ei trebuie să stăm încă în picioare și să afirmăm demnitatea de a fi liberi. A avea o identitate înseamnă a avea rădăcini, a avea trecut, a avea o patrie, a primi o moștenire și a lăsa o moștenire. A fi de nicăieri, a aspira la a deveni o ființă neutră, vidată de memorie, o ființă bionică, un element virtual al tehnosferei, înseamnă a aspira la neant. ​Pentru noi, creștinii ortodocși, există ​Biserica rugătoare, există salvare și sens al istoriei și mila Mântuitorului care se pogoară asupra noastră și a lumii întregi”, spune Gheorghiu.

Și pentru că promotorii acestui activism ideologic invocă insistent ideea de toleranță, președintele CPF apreciază că acest concept, al toleranței, este „manipulat într-un context ideologic bine definit, care este acela al „corectitudinii politice”.

„Toleranța este astfel dreptul și capacitatea unora de a impune orice și obligația noastră de a renunța la orice ne definește. Minoritatea vrea să devină normativă pentru majoritate, acesta este sensul toleranței pentru agenții corectitudinii politice. A nu tolera ștergerea propriei tale identități înseamnă a fi intolerant, în acești termeni. Totul este astfel trucat, printr-o abilă operație de schimbare de sens, cum fericit o numea cineva. Adevărul este că un creștin are noblețea respectului pentru demnitatea fiecăruia și milă pentru neputințele tuturor, nu condamnă pe nimeni, dar nici nu se poate autocondamna la tăcere și dispariție din societate. Există o dreaptă măsură în toate.

Sursa:

https://www.incorectpolitic.com/in-democratia-contemporana-minoritatea-ideologica-dicteaza/

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s